vrijdag 14 december 2012

Song for life!

Ik werd verrast. Het enige dat ik tot gisterenavond wist, was: vrijdagavond, iets na zessen, ergens in Brussel en een kwartiertje. Er was al vanalles door mijn koppeke geschoten, maar niet hetgene wat er uiteindelijk op den agenda stond.

Een verrassing dus. Na zeven en half jaar deden wij onze openingsdans opnieuw in het VRT-gebouw, in het Bedankt-café van Studio Brussel. Allemaal voor Music for life, dat dit jaar in het teken staat van dementie. 

 
 
De jaarlijkse solidariteitsactie van Stubru verloopt deze keer zonder inzamelactie. Men wil in de eerste plaats dementie bespreekbaar maken. Omdat muziek hetgene is wat het langst in ons geheugen gegrift staat, is de naam Music for Life meer toepasselijk dan anders.

De twee dochters gingen mee en vonden het te gek. We werden onthaald als BV's, zagen een hele hoop bekende gezichten en bekende stemmen en waren even ook de ster van de dansvloer.


Merci Kris, voor de verrassing. Merci Stubru voor de leuke avond.

En voor diegenen die eraan twijfelden: ja, dat is mijn originele trouwkleed, en het paste nog!

7 opmerkingen:

 1. Wauw seg,dat is een verrassing van formaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh! Ik heb dat gehoord! Stond met al de hormonen in mijn lijf te janken :) zo schoon! En dan vroeg ik me af, omdat ze heel specifiek zeiden dat de meisjes heeeeeel mooie jurken aanhadden, of hè zelfgemaakte zouden zijn en wie dan de blogster zou zijn! Jij dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van een verrassing gesproken zeg! De max!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe kan het dat ik deze post gemist heb?
  Zo zalig! Zowel de verrassing als het feit dat ge nog in uw trouwkleed kon!
  Had hij dat meegenomen of had ge het toevallig aan die avond? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, Sanseveria, elke vrijdagavond na zes uur doe ik dat terug aan om dieje bewuste 25 juni niet te vergeten. Gniffel, gniffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lopez perez francisca26 december 2012 om 14:06

  Hallo, Ben op u blog gekomen omdat ik opzoek ben naar naaiclub/lessen . U zocht mensen van de Kempen ? Is Nooderwijk bij Herentals voldoende Kempachtig... Komen jullie nog samen om te naaien ? Zoeken jullie nog volk? Is er een lesgever? of toch iemand die er meer van kent als ikke ?
  Ik ben op veel vlakken heel creatief ..Maar nu ik na veel jaren nog eens een perfect passend kleedje vond dacht ik bij mezelf DAT MOET IK TOCH OOK KUNNEN NAMAKEN !!!! Ik hoor het wel hoe jullie tewerk gaan . U kan me bereiken op lopez.perez@skynet.be groetjes ,fra

  BeantwoordenVerwijderen