woensdag 18 september 2013

Hoera hoera HOERA!

Ik weet het wel, ik had beloofd om op 16 september de winnaar van de give-away bekend te maken, maar ik loop een beetje achter. (en ik zie nu een aantal lezers instemmend knikken en fronsen)

Vorig weekend was ik jarig. Het werd in alle rust gevierd. De reden daarvoor was dat ik een weekendje eerder al een verrassingsfeestje gekregen had.
En wat voor een verrassing. Ik werd als hulplijn ingeschakeld om bij mijn ouders een barbecu klaar te maken, mocht uiteindelijk vertrekken en trof thuis een dolle bende aan die mijn lekkere barbecugroenten kwamen verorberen. Het zonnetje scheen, er vloeide drank naar believen en als kers op de taart ging iedereen mee naar Gitannekesfoor. (Nog nooit van gehoord? Google zal u mooie beelden tonen, ik kan alleen maar getuigen dat het een zalig, kindvriendelijk, en vooral fantastisch festival is, dat zomaar in onze achtertuin plaatsvind. Zet alvast een kruis in je agenda voor volgend jaar. Je mag dan ook hier nog een Mojito komen drinken) Mijn verjaardagsfeestje was dus echt geslaagd. Nog eens bedankt, manlief, voor de leuke verrassing.

Maar ik dwaal af. Het zou hier gaan over de winnaar van de give-away. Geen Random.org-toestanden, ik gebruikte een ouderwetse manier om iemand gelukkig te maken.
Tromgeroffel ......
 

 
Marijke Hellin, kan je je gegevens doormailen, dan wordt ervoor gezorgd dat de leuke pompommaker van Huis Zes bij jou in de brievenbus belandt.

5 opmerkingen:

 1. Proficiat voor je verjaardag en proficiat aan de nieuwe pompommekes maker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig, ik heb nog nooit iets gewonnen. Super. Je krijgt mikn gegevens zodra de mannen op hun plekje zijn.
  Woehoe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je dan iets wint Marijke, nu kan je voor ons pompons maken;-)

   Verwijderen
  2. Als ik nu nog tijd vind, met veel plezier... :)

   Verwijderen