vrijdag 7 februari 2014

't Stressmanneke in Dardennen

Kanker, een vreselijk woord, een vreselijke ziekte.
Onze lieve collega Jules ondergaat momenteel voor de tweede maal een loodzware behandeling, waarvoor hij ook drie weken in isolatie moet.
Om hem te laten weten dat wij elke dag aan hem denken, vertrekt er iedere ochtend een gevulde enveloppe naar zijn kamertje in het UZA.

Net deze week vond ons jaarlijks midweekje Dardennen plaats. Wij reserveren een huisje en onze uurrooster word zo bijeengepuzzeld, dat elke collega de kans krijgt om daar te komen ontstressen. (en je kan je voorstellen dat er serieus moet gepuzzeld worden, want het werk op een spoedgevallendienst kan je niet zomaar stilleggen.)

Vorige week knutselde ik een broertje van het Stressmannetje in elkaar. Samen met ons genoot hij volop van ons uitje in Dardennen.


Als de fotoreportage klaar is, mag het stressmannetje zijn verhaal in onze Jules zijn oor gaan fluisteren, zodat hij ook kan meegenieten van onze avonturen.

5 opmerkingen:

 1. dat is echt den tweelingbroer van stressmanneke, tof dat je zo een fotoreportage maakt voor die collega!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sterkte en moed aan je collega. En ben blij dat jullie enorm met hem inzitten en er ook wat voor doen. tof, dat mannetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Naast het zalige idee van een ontstress-weekend is Stressmanneke ook nog eens superschatig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supertof, Hanne! Jules boft maar met zo'n collega's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat stressmanneke is goed gelukt, en elke heeft gelijk. Jules kan zich vast geen betere collega's wensen! we duimen voor hem mee.

  BeantwoordenVerwijderen