donderdag 27 augustus 2015

ZulupaPUWA HOERA!

ZulupaPUWA en JBC, een succesformule, zo blijkt. 
Al 10 jaar lanceert Walter van Beirendonck een kindercollectie voor deze keten.
En dat moest gevierd worden. 

Wij werden getrakteerd op een heuse modeshow. 
Eerst keken we terug op de verschillende collecties van de afgelopen jaren.


Stijn zorgde voor een verjaardagslied en samen telden we af naar de nieuwe collectie. 
Een collectie die deze keer helemaal in het teken staat van dieren uit sprookjes en uit de jungle, verschillende printjes voor meisjes, neutrale tinten voor jongens en zelfs enkele mama-stuks, allemaal met prints van dieren.Ik hoorde naast mij twee dochters die stuk voor stuk aanwezen wat zij wel in hun kast wilden.Bij een verjaardagsfeest hoort natuurlijk champagne, taart, ijs en fruit.De ideale setting om de nieuwe collectie voor te stellen was Planckendael. Voor en na het feestgebeuren wandelden wij rond in het park, keken diertjes en genoten van het lekkere weer.
Vooral leuk om de meisjes te zien klimmen en klauteren, en zelf niet overal mee op te moeten, zodat ik kon genieten van al het moois het park te bieden heeft.

Bedankt Oona, dat wij er mochten bijzijn.


(en de reden dat mijn meisjes bijna hetzelfde aanhebben: het is voor mijn claustrofisch mind makkelijker om hen terug te vinden in een massa)

2 opmerkingen:

  1. Ik herinner mij nog levendig de eerste collectie en de stuks die daarvan in mijn kleerkast kwamen. Eindelijk kleur in het -toen nog voornamelijk beige en roomwitte- kinderkledinglandschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die twee haal je uit elke massa uit denk ik :)

    BeantwoordenVerwijderen