woensdag 9 maart 2016

Ik ging op reis en bracht mee terug ....

Ik loop een beetje achter. Terwijl zij al dacht dat ze de laatste ging zijn. Niet dus.
Het was vorige week redelijk druk hier in huis en het maken van de blogpost nam iets meer tijd in beslag dan ik dacht. En ik kan het niet maken om iemand niet te bedanken.

Allereerst duizend maal dank aan Marie-Paule. Zij nam de organisatie van het hele weekend voor haar rekening. En we kwamen niets, maar dan ook niets te kort. Marie-Paule vond 19 andere enthousiastelingen waarmee het wonderbaarlijk goed klikte, we vertoefden in een prachtig vakantiehuis, ze zorgde voor lekker eten, we kregen bezoek van een stoffenshop, ... het hele weekend kwamen we niets tekort!
We werden zelfs verrast met een enorme goodiebag. Een leuke tas vol dingen die een naaisters zeker kan gebruiken, die met veel 'Ooohs' en 'Aaahs' werd uitgeladen.

Het lijstje met sponsors is enorm, ik wil niet weten hoelang Marie-Paule erover deed om dit netjes te sorteren voor ons.
Heel erg bedankt allemaal, jullie spulletjes werden netjes gesorteerd en zullen zeker van pas komen.

Ook dankuwel aan de dame van Cas&Nina, om die bende losgeslagen dames die de couponbak wel zeventien keer omdraaiden te trotseren. We konden niet alleen stofjes kopen tegen een prijsje, we kregen ook nog een leuke verrassing bij onze aankoop.

Om de kennismaking een beetje vlotter te laten verlopen, maakte iedereen een klein kadootje. Deze werden uitgestald en ieder mocht ééntje uitzoeken. Moeilijke keuze, want er lagen heel wat pareltjes tussen. Na lang twijfelen, koos ik Dominique haar verrassing. Bedankt!


Ondanks dat ik met een klein hartje vertrok, werd het een reuzefijn weekend. Ik genoot van de rust en van het aangename gezelschap. En heb ik weer iets om naar uit te kijken volgend jaar, want reken maar dat ik er weer bij zal zijn.

8 opmerkingen:

 1. Ik krijg spontaan een glimlach op mijn gezicht bij het lezen van je verslag. Wat was het toch leuk he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tot volgend jaar!! Of morgen aan de poort ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat was het fijn! Nog beter dan ik had verwacht, heel leuk om jou erbij te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om jou te leren kennen, kijk al uit naar de volgende editie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaaauw! Dat zag er inderdaad de moeite uit! Fijn dat jullie zo'n tof weekend hadden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ok nu ben ik officieel jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen