maandag 8 augustus 2016

Ingestapt

Toen mijn schoenen het vorig jaar na vijftien jaar begaven, was ik een beetje ontriefd.
Met twee honden in huis (aheum, rond huis, want er komt er geen van de twee binnen) wordt er hier wel wat afgestapt. Te voet naar school, op stap door het nabijgelegen bos, meerdere keren per week wordt er wel een wandeling gemaakt.

Dankzij Decathlon heb ik nieuwe schoenen. Ze moesten wel aan een aantal voorwaarden voldoen: ik heb het liefst een hoge schoen, omwille van de stevigheid, liefst met een goede zool voor oneffen, glad en nat terrein en ze moeten waterdicht zijn.
In de winkel werd ik bijgestaan door een vriendelijke verkoopster, al was haar hulp niet zozeer nodig geweest. Door de duidelijk indeling en informatie kon ik zelf ook al heel wat info vergaren.
Ik pastte en pastte, twijfelde tussen drie paar schoenen en koos uiteindelijk.


En ik maakte een goede keuze. Na een half jaar instappen, mochten mijn wandelschoenen voorbije weken mee op vakantie naar Bretagne. We stapten daar heel wat kilometers af. Over verschillende soorten ondergrond. 
Ik kan jullie laten weten dat ik mijn doosje Compeed niet nodig had, dat ik geen enkele keer pijnlijke voeten had. Ook wat het onderhoud betreft, zijn ze een aanrader. Ik liet de schoenen meestal drogen, borstelde ze nadien proper en klaar! Dank u wel Andrew en Decathlon.

2 opmerkingen:

  1. Zien er goed uit! Ik zit ook al een tijdje zonder stevig wandelgerief en zou in het voorjaar toch wel weer eens een stevige tocht willen gaan doen. Misschien moet ik ook eens langs Decathlon. Nieuwsgierig: wat heeft Andrew ermee te maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Andrew is één van de medewerkers van Walkie-Talkie, een pr-bureau. Hij hielp me bij de communicatie bij Decathlon.

    BeantwoordenVerwijderen