maandag 19 december 2016

Ila Dress


Er was de voorbije week tijd over, sinds lang. En in die tijd kreeg mijn naaimachine terug een beetje aandacht. Dat zal u ook wel gemerkt hebben aan het aantal blogposts de voorbije weken.
Het duurde dit schooljaar lang vooraleer we de routine te pakken kregen.  Normaal beginnen we in oktober onze draai te vinden in de nieuwe agenda, maar eind november leek het toch nog steeds of we onszelf voorbijliepen.

Ondanks de drukte, schreef ik me toch in voor het testen van de Ila Dress van Coffee and Thread. Naaien kan zo ontspannend zijn. En een beetje druk kan nooit kwaad.
Het jurkje is een simpel A-lijntje, dat door een apart voorpand en kleine zakjes zich toch een beetje onderscheid van alles wat ik al eerder maakte. Je kan kiezen tussen korte of lange mouwen, of zoals ik deed, zonder mouwen. Iets met warmbloedige dochters ofzo.
Het jurkje is volledig gevoerd, zodat het ideaal is voor het winterseizoen.


Dochterlief wou niet op de foto, dus die zijn eerder beperkt. Kijk zeker bij de andere testers, want er zitten pareltjes tussen.Patroon: Ila Dress van Coffee and Threat
Stof: De Stoffenstraat Kasterlee

Geen opmerkingen:

Een reactie posten