dinsdag 24 oktober 2017

Urban Style for me!

Ik was erbij, twee jaar geleden, toen Eva haar boek voorstelde. Urban Style, een boek vol prachtpatronen voor tieners, ik was meteen verliefd. Er werd al veel in gebladerd, maar nog nooit iets uit genaaid. Onlangs viste ik een stof uit de voorraad van mijn moeder, en ik wist meteen dat het een Berlin Beat zou worden. Mijn dochters zijn dan al wel bijna in de tienerafdeling geraakt, toch knipte ik maatje M, voor mezelf. (joehoe, een naaisel uit een tienerboek! En ik pas daar nog in!)
De stof is een stevigere tricot, wat maakt dat het geheel wat soepeler valt en sportiever oogt. Ik koos voor een gouden accent en werkte de zakjes ook iets anders af dan beschreven staat, wegens geen passende ritsjes in de voorraad. Het resultaat is een vestje dat eerder als trui zal gedragen worden. Casual, maar toch chique. Merci Eva, voor dit prachtige patroon.
 

Stof: uit eigen voorraad
patroon: Berlin Beat uit Urban Style van EvaMaria

12 opmerkingen:

 1. Kei schoon! šŸ˜ Hier ook een grote Berlin Beat fan , maar dan wel voor dochterlief šŸ˜‰

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die wil ik ook opnieuw maken ik begon eraan maar niet in de geschikte stof en aan de rug doordat het niet meerekt te smal dus niet afgewerkt šŸ˜«

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, dat is echt een stof waarvoor dat jasje bedoeld is. Schoon jong! En inderdaad, gaat ook tof zijn als vestje op een zwart kleedje of zo, cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig stofje en mooie afwerking!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh kijk! Dat tienerding past u als gegoten ♥

  BeantwoordenVerwijderen