maandag 4 december 2017

Swap ne keer een tas!

In het kader van de Sew Challenge organiseerde Davina begin november een swap. Jammer genoeg viel de naaimachine van mijn swappartner in de patatten, waardoor we de deadline niet haalden. Maar uitstel is geen afstel.
Ik naaide een tas, een neutraal type, dat voor verschillende gelegenheden kon dienen. Het werd een zwarte Celeste, een ruim model, met gouden binnenkant. Hoe mooi het resultaat in mijn hoofd ook was, in realiteit werd de tas iets te sober naar mijn zin.
Ondanks dat het geen liefde op het eerste zicht was, kreeg de tas toch een mooi plaatsje op mijn naaitafel, in de hoop dat er nog een vonk zou overslaan. Ik wachtte, en wachtte, en wachtte .... maar niks. Gelukkig passeerde hier wel iemand die een coup de foudre had, dus deze tas ligt binnenkort als pakje onder de kerstboom.Vicky, mijn nieuwe swap is intussen al klaar, en ik hoop dat je je er meer kan in vinden dan in dit naaisel.


Patroon: Celeste, uit Mijn tas


2 opmerkingen:

  1. een hele mooie tas hoor, voordeel is dat je ze met alles kan combineren, blij dat ze toch een nieuwe eigenaar vond (of zal vinden)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het toch een zeer geslaagde Celeste, inderdaad met alles combineerbaar zoals Delphine hierboven schrijft! Maar ik ben dan ook een "zwarte" madam ;-)

    BeantwoordenVerwijderen