woensdag 19 december 2018

I'm in the (Fibre)Mood for dancing!

Dansen zal er dit jaar met de feestdagen niet inzitten. Kerst wordt traditiegetrouw rustig gevierd met de familie. Lekker eten, samen zijn, en genieten, meer moet dat niet zijn.
En met oudjaar ben ik van dienst, samen met mijn collega's zal ik het nieuwe jaar inwerken.

Dit jaar maakte ik mijn feestoutfit zelf. De eerste editie van FibreMood hielp me daar een handje bij. Na het zien van mooie resultaten, waagde ik me aan Toni.
Marlies overtuigde me om stofje te nemen dat misschien iets buiten mijn comfortzone lag. (waarvoor nog eens dankdankdank) Verder zorgde ik voor wat extra details thv de schoudernaden en zijnaden en voorzak mouwboordjes.  De zakken liet ik weg (iets met moeder natuur die al genoeg vulling op die hoogte voorzag), maar deze zullen in een volgende versie zeker aanwezig zijn.
De jurk werd een beetje versmald en zit sindsdien gewoon perfect!Ik ben zelden zo blij geweest met een eigen naaisel. Het ziet er precies uit zoals ik in gedachten had.
En er is plaats genoeg om lekker veel te eten komende week! En dan zoek ik wel een feestje om de opgestapelde calorietjes te verbranden!


Patroon: Toni uit FibreMood 1
Stof: Huis van Katoen

Stof 2018: 24 in, 54 uit

6 opmerkingen: