woensdag 13 februari 2019

Into Hazel

De derde editie van FibreMood is er, en wat voor ééntje.  Het is een editie op mijn lijf geschreven. Wat een prachtige patronen, er zal hier nog wat genaaid worden, komende weken!


Om jullie te doen meegenieten, maakte ik in voorproef al de Hazel. Oorspronkelijk plande ik een versie voor de oudste dochter, maar een blik in haar kleerkast leerde me dat daar niet echt nood aan was. Het werd een sportieve lange vest, met rits en kap voor mezelf dus. Omdat ik niet zo sportief ben (aheum, understatement of the year), koos ik voor scuba crèpe in plaats van joggingstof. En dat heb ik me niet beklaagd. Wat een zaligheid om te dragen. Ik moest wat puzzelen om alles uit de stof te krijgen, ik volgde niet de aanbevolen hoeveelheid stof, maar hé, het lukte net!
Het maakproces verliep supervlot. Ik voegde enkel een voering voor de kap toe om mijn beige overlockgaren te camoufleren.Ik kijk nu al uit naar de lente, zodat ik mijn winterjas kan inruilen voor mijn Hazel.


Patroon: Hazel uit FibreMood 3
Stof: De stoffenstraat

Stof 2019: 5 in, 4 uit

9 opmerkingen:

 1. Ik vind die echt zalig, jouw Hazel! Echt iets voor jou! Topidee om scuba crêpe te gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice article as well as whole site.Thanks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik ga 'm ook maken maar wil eerst het patroon uittekenen zodat ik kan kijken of ik hem mss kan maken uit een lap van mijn stoffenstash. Daar zit helaas geen enkele lap van 180 cm bij. Benieuwd met hoeveel stof jij het deed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai Hanne, deze is echt keileuk! Lijkt me ook zoiets supercomfortabel om te dragen <3

  BeantwoordenVerwijderen

 5. Actually really impressed with your article such great & useful knowledge you mentioned here. Background Removal Service
  Car Image Editing service
  clipping path service

  BeantwoordenVerwijderen