woensdag 20 maart 2019

Gemaakt voor (en door) mezelf!

Er was eens een plan en washable paper. Enkel de zoektocht naar het juiste patroon duurde wat langer. Gelukkig bood Libelle onlangs een gratis patroon aan. En dan nog wel ééntje uit 'Mijn Tas' van Elisanna. Daar moest ik niet lang over nadenken.  Een dik uur (en heel wat gevloek, want probeer washable paper maar eens te keren) later, lag mijn nieuwe tas klaar.


 De restjes van de stof en voering werden omgetoverd tot een meeneem-notablok-hoesje van dezelfde ontwerpster. Perfecte match!
 Ondanks blinkende oogjes, blijft deze tas ééntje voor mezelf! Dus lieve dochters: afblijven geblazen!


Lezers met een deskundig oog merken dat ik de laatste stap bij het maken van de tas niet uitvoerde. Het washable paper is iets te stug om hoekjes te maken en om te plooien, dus dit werd vakkundig genegeerd. Maar het maakt mijn tas niet minder stijlvol!


Patroon tas: uit 'Mijn tas 2', onlangs gratis in Libelle
Patroon hoesje: gratis handleiding op de blog van Elisanna
Washable Paper: Feeërieke
Voering: Kwantum


Stof 2019: 20 in, 12 uit7 opmerkingen:

 1. Sjiek! En dat notebook <3
  Benieuwd hoe goed dat materiaal gaat blijven, maar je gaat zeker veel plezier hebben van zo’n mooi gerief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zal voornamelijk dienen om de laptop te transporteren, dus geen dagdagelijks gebruik. Maar ik ben echt content van het resultaat!

   Verwijderen
 2. Heel leuke tas. Ik heb hier ook nog een stuk washable paper liggen en nog niks mee gedaan. Dringend eens terug bovenhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben niet helemaal fan van dat washable paper maar dit kleurtje is wel een leuke en al zeker in de stukken die jij er uit maakte

  BeantwoordenVerwijderen