zondag 22 september 2019

Een nieuw seizoen, een nieuwe outfit!

Het leven is aan de rappen! Zeker als het de nieuwe collectie van SYAS betreft. Her en der verschenen sneakpeaks, en terwijl ik bij vorige collecties veel schoons zag passeren maar toch iets te lang treuzelde, liet ik deze keer geen kans voorbijgaan.
Ik scoorde het (wat mij betreft) schoonste stofje van de hele collectie. En niet alleen wonderschoon, ook superzacht en nog meer superlatieven.


Eens in je bezit, zijn er twee opties: de kast in om te koesteren en er niet in durven knippen, of meteen verwerken. Ik koos voor het laatste.
En laat dat meteen de beste beslissing van de voorbije maand zijn. Mijn zomervita kreeg een herfstversie. Perfecte match, die stof en dat patroon.

 

Poseren blijft voor mij een serieuze opdracht. Of neen, foto's van mezelf bekijken en dan kiezen welke ik openbaar toon, dat is nog lastiger. Als het aan mij lag, verschenen ze allemaal zonder hoofd. Maar daar hebben jullie natuurlijk ook niet zoveel aan. Dus spam ik jullie even met mijn beste poses!
En die broek, die is het resultaat van mijn grote opruimactie. Meer dan 10 jaar geleden gekocht, afgespeld om in te korten, en op de stapel UFO's beland. Tien jaar lang lag die daar een beetje vergeten te worden. Maar kijk ne keer, ze past nog! Een klein hoeraatje voor mezelf. Ik zal ze eerst maar eens effectief onder het naaimachien duwen om wat korter te maken!

Stof: Cosy Houseplants van SYAS gekocht bij Huis van Katoen
Patroon:Vita blouse van Bel'etoile

Stoffenstand 2019: 50 in, 66 uit

5 opmerkingen:

 1. Wauw zeg! Je staat er super mee. Ik kocht dat stofje ook, ik probeer om het ook snel uit de stoffenkast te krijgen maar tja tis ook zo mooi om ga aaien šŸ˜‰

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yes baby!
  Geweldige outfit! Fantastische broek ook šŸ˜

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer mooi !
  Ik zal wel te laat zijn om de mooie stof te kopen , kan pas woensdag naar t huis van katoen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi outfit, je staat er heel mooi mee! De foto's zijn echt wel mooi hoor, alleen zijn we voor onszelf te streng, ik herken mij er volledig in en vraag thuis ook vaak om foto's zonder hoofd ... Alleen vindt mijn man dat een beetje gek en helemaal niet nodig.
  Ik heb ook wel ufo's, maar 10 jaar , dat is eigenlijk gewoon wachten tot het model weer in de mode is hƩ ;-)
  Geniet van je nieuwe outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik begin vanavond aan de Thea blouse!!! Te gek voor woorden die stof

  BeantwoordenVerwijderen