vrijdag 1 januari 2010

Goede voornemens

Zoals velen onder ons maak ik elk jaar ook een goed voornemen. (Ik kan me al lang niet meer herinneren wat ik vorig jaar in gedachten had, waarschijnlijk ben ik er dus niet in geslaagd)
Mijn goede voornemen voor dit jaar is behoorlijk egoïstisch. Vanaf nu werk ik niet meer voltijds, ik neem mijn ouderschapsverlof van de jongste op en ga dus gedurende vijftien maanden 80% werken. En die tijd die ik nu over heb, ga ik niet gebruiken om te poetsen, wassen, plassen, strijken, ... Neen, die momenten ga ik lekker aan mezelf denken: ik heb besloten om meer te naaien, breien, knutselen, ... alleen maar leuke dingen.
Ik ben zelf benieuwd hoelang ik dit ga volhouden.
Welk zijn jullie goede voornemens?

5 opmerkingen:

 1. Een mama heeft recht op eventjes tijd voor haarzelf, totaal niet egoïstisch hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf geen goede voornemens, maar ik wil alleen maar zeggen: dit is een van de beste voornemens die ik al gehoord heb. Ik hoop dan ook dat je het kan waarmaken, dat je die tijd inderdaad aan leuke dingen kan spenderen! Veel succes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 4/5 gaan werken staat ook op mijn lijst met voornemens, maar ik vrees niet op de voornemens van mijnen baas om het toe te staan. Ik ben in volle verwachting van zijn antwoord.
  Bij mij zal het vooral zijn om te poetsen, opruimen, babysitten en naar school brengen van de oudste. Mijn me-time is vooral voor 's avonds

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ergens is het ook wel een manier om een leukere mama te zijn (niet dat ik denk dat je dat nu niet bent hoor ;-)... als je tijd voor jezelf hebt, kan maken en creeëren, ben je contenter en kan je er op de momenten dat ze er wel zijn, ook meer zijn voor hen.
  Ik zou dat ook moeten doen, maar het zal een voornemen zijn voor 2011 denk ik, want ik heb geen baas en ook geen recht daarop.

  BeantwoordenVerwijderen