donderdag 28 januari 2010

Vrijaf?

Een paar daagjes vrijaf zijn altijd te snel om. Ze zijn dan ook gevuld geraakt met bezoekjes aan de kapper (jawel, ikzelf ook geknipt), de tandarts, de kinderarts, .

Gisteren werd een knutseldagje:

Een solden-broekje kreeg een bijpassend t-shirt. Voor de eerste keer maakte ik iets met strijkvelours, en ik moet zeggen dat ik content ben met het resultaat. De printjes vond ik via de blog van meisjesmama, de strijkvelours komt van bij Vanmarieke. Voor herhaling vatbaar.Een breiwerkje werd wat langer.

Ik wou ook nog de kraag op mijn blouse, die al lang had moeten klaar zijn, stikken. ( de blouse waar ik in de naailes al sinds september aan bezig ben, en die ik waarschijnlijk nooit zal dragen omwille van beugezien), maar dat kwam er niet meer van. In plaats daarvan werkte ik aan mijn swap met Moosmade. Deze is al een hele tijd geleden besproken, maar wegens tijdsgebrek raakte hij niet af. Resultaat hiervan laat ik jullie later wel zien.

2 opmerkingen:

  1. Leuk hé, strijkvelours? Ik moet ook nog eens iets nieuws verzinnen daarmee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn ruil met moosmade heb ik verstuurd, maar ben nu wel heel benieuwd naar jullie ruil. Hopelijk lezen we hier snel meer?

    BeantwoordenVerwijderen