donderdag 19 april 2012

Lego Friends

Een tijdje geleden werden ook wij uitgenodigd om de nieuwe 'Lego voor meisjes' te gaan testen. Ideaal, want Lego is leuk, maar Lego is voor jongens: veel donkerblauw en wit, hoekige mannetjes en dito auto's.  Daarom dat wij onze toevlucht zochten tot Playmobil.
Tot nu dus, want nu bestaat er ook Lego in leuke kleurtjes, vergezeld van allerlei toffe accessoires, om te bouwen en te spelen. Jammer genoeg gooide het lot roet in het eten en konden we niet aanwezig zijn om de nieuwe Lego te testen. Spijtig, want het leek daar zo leuk. En ik had ook heel graag kennis gemaakt met de andere genodigden.
Gelukkig waren de mensen die dit organiseerden zo lief om ons een pakketje op te sturen. Ik liet het leveren op mijn werk. De leverancier was niet de enige die verwonderd opkeken. Ook mijn collega's waren supernieuwsgierig. Ik denk dat het de eerste keer was dat er ooit iemand een pak Lego moest gaan afgeven op een Spoedgevallendienst.
Niet alleen daar werd het pakje onthaald op veel ooh's en aahs. Ook thuis waren er twee in de wolken. De Playmobilmannekes werd aan de kant geschoven en onze nieuwe Legovriendinnen mochten in hun plaats op de speeltafel staan.


'Lego Friends' bestaat uit een assortiment dat opgebouwd is rond vijf meisjes die samen veel beleven in hun stad. Er werd veel aandacht geschonken aan alledaagse details, zodat meisjes zich naar hartelust kunnen uitleven.  Kijk maar naar dit lieve vogeltje, en naar die toffe bloemetjes en kleine insecten.Voor diegenen die nieuwsgierig zijn, er bestaat een echte website: http://friends.lego.com/en-us/Default.aspx, waarop heel wat te beleven valt. En er is al een pakketje vanaf 5.99 euro. Ideaal als kadootje voor een verjaardagsfeestje.

Noor en Ella zijn helemaal in de wolken. Ik zocht en vond nog een aantal aankoopbonnen van Dreamland en  liet mijn meisjes hun gangen gaan.
Wij zijn alleszins overtuigd. Als je mijn meisjes liet doen, stond hier het hele gamma al op tafel.

3 opmerkingen:

  1. Héél erg leuk die meisjes lego. Ons meisje kreeg enkele doosjes voor haar verjaardag ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn dochter is er ook erg blij mee! Ze kreeg een setje met Pasen. Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat jullie dit opgestuurd hebben gekregen. Een pluim voor de organisatoren met een hart!

    BeantwoordenVerwijderen