dinsdag 4 maart 2014

Gestrikt

 Ergens vorig jaar won ik een leuke give-away bij haar. Ik kreeg de kans om een leuke strikketting te maken. Toen ik de give-away zag, wist ik meteen wat ik met de strikketting zou doen. Zelf houden was een optie, maar ik wist meteen wie ik hiermee heel blij zou maken.


bow necklace, DIY, Strikkettin

Het duurde even voor we een datum prikten, maar uiteindelijk raakten we het eens en verscheen ik na een heel avontuur toch op het juiste adres (nadat mijn gps mij naar de andere kant van Antwerpen had gestuurd, waar een verbaasde meneer de deur opendeed, waarna ook nog bleek dat mijn gsm plat was, waardoor de oudste dochter lichtjes in paniek schoot, ...).

De workshop dus. Ik werd hartelijk ontvangen bij Lelie, kreeg de nodige materialen en instructies, en binnen een mum van tijd lag er een strik voor mijn neus. Wil je deze zelf ook eens maken? Hier staat netjes uitgelegd hoe je zelf aan de slag kan gaan.

De give-away-ketting werd aan mijn mama geschonken. En meer nog: zij vindt het zonde om zulks schoon in de kast te leggen, dus wanneer de strik niet gedragen wordt, ligt die netjes uitgestald in het interieur. 


Bedankt Lelie, het was een leuke voormiddag, en wij gaan met jou handleiding deze week nog lekker knutselen.

2 opmerkingen:

  1. klinkt kei-gezellig en dan nog zo'n supermooie strik als resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super! Dit is echt leuk om te lezen en te zien. Het is zalig idee van je mama om die strik daar te leggen. het past perfect bij de rest! Ik heb er ondertussen ook nog heel wat gemaakt :).

    BeantwoordenVerwijderen