woensdag 23 juli 2014

Mara voor Ella

Ik ben één van de gelukkigen die mocht meedoen aan de Mara Blog Tour.Denk tijdens het lezen van mijn guest-post aan keersukkel, goede voornemens die weer uitgesteld werden tot de avond voor de deadline en 'doe ne keer gewoon wat er in het patroon staat'. 
Reken daar nog twee dochters bij, die andere plannen hadden.
En denk ook vloeken, doorzetten en glimlach als je mijn resultaat bekijkt.
Het voeren van het bloesje liep niet van een leien dakje (vandaar de keersukkel en het gevloek), maar het stofje is iets te dun om zo te gebruiken. Na wat gefrul, gezucht en geblaas, kwam het toch tot een goed einde.

De volgende Mara (en die is al onderweg) zal zonder voering zijn, net zoals het patroon aangeeft.

Ook zin gekregen bij het zien van dit prachtige patroontje? Als je de code MARA-ACTION ingeeft, krijg je 10% korting. En stuur zeker je foto door naar de website, er zijn mooie prijzen te winnen.Met dank aan Elke voor het lenen van het fototoestel.


6 opmerkingen:

 1. Schoon jong! Ik vind de Mara als jurk echt heel schoon, maar mijn dochters zijn er wat te groot voor. Het bloesje wordt hier wel veel gedragen.
  Dit is echt een tof exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Was het vloeken waard!
  Zus 1

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi! En toevallig: ik denk dat ik net dezelfde knoopjes gebruikt heb voor één van mijn versies (ik doe mee aan de tour op zondag, misschien moet je dan ook maar eens kijken).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke mara blouse, ik vind vooral de mouwen met het bandje erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zalig mooi! Niet alleen dit kleedje maar ook je volgende blogpost! Misschien toch eens zo'n kleedje voor vrouwen tekenen? Bedankt om mee te doen aan de toer! M

  BeantwoordenVerwijderen