woensdag 28 maart 2018

Doe de Isa!

Wie de voorbije week nog niet van Isa gehoord heeft, zat vast even op een onbewoond, wifiloos eiland.
Isa is het nieuwste toppertje onder de naaipatronen. Een patroon voor een trendy jurk, sweater of crop top, met korte of lange mouwen, met mogelijkheid tot colorblock in voorpand en/of mouwen. Kortom Isa is zo veelzijdig dat je er gerust een heel deel in de kast kan hebben hangen zonder dat je hetzelfde zal aanhebben.
Isa is beschikbaar van maatje 80 tot 158 en voor de snelle bestellers: tot 1 april krijg je bij aankoop van je patroon gratis het patroon voor dames! Haast je maar!

Wij deden de test en keurden het goed. Niet één, niet twee, maar drie keer (en waarschijnlijk zullen er nog wel versies volgen)

Mijn testversie maakte ik voor Noor uit een restje jaquard. De V-vorm boezemde me wat angst in, maar dankzij de geweldige stap-voor-stap-fotohandleiding is dit echt een makkie. Ik gebruikte voor de colorblock gewoon de binnenkant van de stof. Die lijkt hier op de foto wel bruin van kleur, maar is eigenlijk roze/paars.


Omdat de eerste versie zo in de smaak viel, werd er al snel een tweede gemaakt. Ook uit een lapje stof uit de voorraad. Ideaal om dit paasweekend te dragen.Ondanks dat Ella een jurkjesmeisje is, stond ze in de rij voor een sweater. Ik ging deze keer voor puur gemak, en maakte een sweater zonder opties. Stof uit de voorraadkast, bijpassende paspel en een strijkapplicatie doen dit truitje schitteren. (en let goed op de tekst: met de hand geknipt, daar ben ik misschien nog wel het meest fier op). Foto's werden snel genomen na een bezoekje aan een shop-upmarktje, waardoor mijn model geen bijpassende rok wilde aantrekken. Gelukkig matcht haar haar wel met de kleur van de sweater.
Dank u, Isabel, voor dit prachtige patroon!

Stofjes: uit mijn voorraad
Patroon: Isa, nog tot 1 april krijg je bij aankoop het sweaterpatroon voor dames gratis


Stof 2018: 7 in, 13 uit

4 opmerkingen:

  1. Oh geweldig Hanne! Allemaal kei schoon, dikke merci! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig!! Ook met een Eva Mouton stofke! De mijne worden morgen geshowed, eveneens 3 stuks! 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fan van uw dochter vrouw, écht fan. Fan van het haar, de attitude, de sweater, ja, zelfs de rok!

    BeantwoordenVerwijderen