zaterdag 12 januari 2019

Slapen in stijl!

Soms zijn patronen zo geweldig, dat je de zelfgemaakte kledij wel de hele dag zou willen aanhouden. En dat gebeurt hier ook.
Half november werd Willa gelanceerd. Naar goede gewoonte voorzag Isabel niet één patroon, maar kan je door aankoop van Willa een hele kleerkast vullen. Een salopettejurk, met rimpelrok of a-lijnrok, een jumpsuit, met of zonder colorblock, een lange broek en een longsleeve, gewoon in één bundel. Ik moest dus niet lang nadenken om dit patroon aan te kopen. Er restte enkel keuzestress om te beginnen.
Navraag leerde me dat er dringend nood was aan nachtkledij. Restjes stof werden bijeengepuzzeld en geknipt. En dankzij Willa kunnen we nu in stijl gaan slapen. Bedankt Isabel!Patroon: Willa van Bel'Etoile
Stof: uit de voorraad.
Eerlijkheid gebied me om te zeggen dat het knippen en naaien nog in 2018 gebeurde. Dus ik tel dit nog niet mee in de stoffenstand van 2019.


1 opmerking:

  1. Oh die eerste is supermooi! En ik hou van je eerlijkheid op het einde :) Ben net begonnen aan mijn nieuw overzicht van 2019 en ik heb ook nog maar 2 dingen gemaakt en al wel veeeel meer gekocht, oops

    BeantwoordenVerwijderen