woensdag 17 juni 2020

Ida en Betsy

Soms heb ik een idee, maar blijf ik twijfelen. Zo ging het ook weer deze keer. Ik viel als een blok voor Ida en Betsy uit de nieuwste Fibremood. Apart draagbaar, maar samen ook een topstuk.
Ik vistte een lap uit de kast en begon te tekenen en knippen. En te twijfelen. Ik draag meestal basisstuks, zonder prints. Was dit niet teveel van het goede? Geen idee waarom ik deze stof ooit kocht. Waarschijnlijk wou ik wat kleur in de kleerkast, maar dit is u precies wel veel kleur!
Gisterenavond hakte ik dan toch de knoop door en naaide. Zowel de top als de rok zaten op een mum van tijd in elkaar. Een pasbeurt leverde positieve commentaren op van het thuisfront, dus wil ik jullie ook laten meegenieten.
Ida is een ruimere basistop met een mooie ruguitsnijding. Betsy herken je aan de gebogen onderkant, waardoor de lengte vooraan iets korter is dan achteraan. Maak je ze in dezelfde stof, zal niemand je geloven dat je niet één maar twee stuks aanhebt. Prachtig combo dus.


Om het geheel wat te doorbreken, voegde ik een koordje toe in de taille, al ben ik nog aan het twijfelen aan de meerwaarde hiervan.


Intussen draag ik de outfit al de hele dag, en kan alleen maar besluiten dat mijn kleerkast blij mag zijn met de uitbreiding. Dat dit combo de binnenkant van de kast veel gaat zien, daar twijfel ik aan.


Stof: voorraad
Patroon: Ida en Betsy, beiden uit Fibremood 10

Stoffenstand 2020: 8 in, 27 uit

2 opmerkingen:

  1. een mooie combinatie en als je eens wat anders wilt dan kan je ze perfect anders combineren ook, dragen dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeer mooi ! Die stof, ik zou zo ook zooo willen...

    BeantwoordenVerwijderen