donderdag 22 maart 2018

Foras Dress

Sofilantjes deed het weer, ze lanceerde een prachtpatroon. Ik was één van de gelukkigen die mocht testen. Eigenlijk is de jongste dochter de gelukkige, want zij is weer een mooie jurk rijker.
Foras heeft een prachtig detail in het zijpaneel, ideaal om te colorblocken. Twee rok-opties en drie mouwvariaties zorgen ervoor dat de jurk het hele jaar een topper zal zijn.

Ik koos niet voor colorblock, maar maakte wel gebruik van het detailstuk. Opgroeiende jeugd schuwt fleurige kleuren, dus bestelde ik bij https://mondepot.be een soberder tricotje en ging aan de slag. Het patroon is, naar goede gewoonte, supergoed uitgelegd en vrij snel klaar. Ik weet al welk het meest gedragen kledingsstuk van deze zomer zal zijn!

Wegens het slechte weer van de afgelopen weken, en nog een groeispurtje in het vooruitzicht, maakte ik de jurk iets te lang, in de hoop dat Ella deze de hele zomer door kan dragen.

Ook interesse in het patroon? Tot zondag 25 maart, 22u kan je het kopen aan een voordeelprijsje.
Patroon: Foras Dress van Sofilantjes
Stof: Cream stripe Jersey van No Addes Sugar bij Mondepot


Oja, die foto op de laatste foto, dat ben ikzelf als kind! Zien jullie gelijkenissen met de dochter?

4 opmerkingen:

  1. Zo tof, met die streepjes! Schoon model ook voor haar. Tof om het op een groter meisje te zien. Ben precies wel fan van deze 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben fan van streepjes en wat je hebt gedaan met die streepjes vind ik super!! Heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Staat ze beeldig mee. En idd een evenbeeld van de jonge Hanne :)

    BeantwoordenVerwijderen