maandag 21 december 2009

Een kadootje!

Vandaag vonden we in de brievenbus een pakje. Neen, geen Secret Santa (ik ben nog nieuw in de blogwereld en was te laat om me in te schrijven, spijtig genoeg), maar wel de give-away die ik gewonnen had van volgende leuke madam: venividivixi.wordpress.com.
Uit de enveloppe kwam een leuk zakje en ondanks dat ik eigenlijk een troostprijs gewonnen had, zaten er niet minder dan drie stempels in het zakje.
Leuk, leuk, leuk, zo was het hier dus toch wel een dik kwartier stilletjes in huis: met ons drietjes zaten we elk te stempelen.Onze meisjes zijn in de wolken met hun persoonlijke stempel. En ik ook met die van mij (die helemaal geweldig is). Nen dikke merci voor de weggeefster.

6 opmerkingen:

 1. wat leuk, ik dacht al dat ik dat zakje van ergens kende :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een troostprijs zeg, mooie stempels!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hé! Ik heb gisteren mijn stempel én ongelooflijk mooi tasje/zakje/... ontvangen van vixi. 'k Heb nog geen tijd gehad om er foto's van te maken. Maar één van de volgende dagen kan je de foto's bij mij komen bewonderen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ik denk dat op die manier ook veel mensen je blog ontdekt hebben :-) (ikke toch alvast)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke stempels heb je gekregen!

  Geen zorgen, volgend jaar is er alweer een nieuwe versie van de Secret Santa, tegen dan zal je het wel al ergens gelezen hebben zeker? ;)

  BeantwoordenVerwijderen