dinsdag 1 december 2009

Manloos

Manlief is vertrokken, gisterenavond werd de valies netjes ingeladen. Deze ochtend hebben we hem uitgewaaid en vrijdagavond komt hij weer thuis. Vier daagjes moet ik het dus stellen zonder hem. Er staat vanalles, waarschijnlijk veel te veel, op het programma. Dingen die weer niet allemaal gaan gebeuren, maar tot nu toe loopt alles volgens schema.
Deze voormiddag zijn we al met drie op wandel geweest: naar de fruitwinkel, de boekenwinkel, de bakker, bezoekje aan de (over)grootouders, ... Hopelijk verlopen de vier dagen zo gestructureerd, dan krijg ik netjes al mijn plannen uitgevoerd.

Deze avond staat het afwerken van mijn blouse op het programma. Ik volg al een aantal jaren naailes op maandagavond. Dat lijkt behoorlijk saai, maar dat is het dus helemaal niet. Wij hebben een leuke juf, volgen ongeveer het programma en maken allemaal leuke dingen. Er staat ook steeds een tasje koffie klaar. Gewoon een gezellige avond dus.
We moesten dus een blouse maken. Ik koos voor een 'moeilijk' modelleke: een echte blouse met manchetten en een kraag. En dat zijn dus de dingen die ik deze avond ga afwerken.
Als het geheel klaar is, zal ik zeker een foto posten.

Verder zou ik graag beginnen naaien aan de tenuekes die onze meisjes aanmoeten voor het kerstkaartje. Ze hadden eigenlijk al klaar moeten zijn, maar met die twee spelbrekers in huis ...

Hanne

1 opmerking:

  1. O! Ik volg ook naailes en zit ook aan de blouse :o).
    Ik vind het ook heel leuk om te doen, maar ben altijd een beetje bang voor het resultaat...

    Zeker tonen als het klaar is he!

    BeantwoordenVerwijderen