maandag 14 december 2009

Ikea-troubels

Na een druk (werk)weekend (ik heb vrijdag, zaterdag en zondag late gehad) heb ik mezelf en mijn ventje verwend met een bezoekje aan Ikea - Nooit goed voor de portemonnee! We gingen op zoek naar een kast waar het speelgoed kan in opgeborgen worden.
Deze morgen hadden we eerst nog de muur gemeten om zeker te zijn dat de kast zou passen. In de winkel zijn we tewerk gegaan met die leuke papieren meters en gekende kleine potloodjes. En jullie kunnen het al raden .... Neen, we hebben voor een keer nauwkeurig de werkbeschrijving gevolgd en hebben geen twaalf vijzen over. De kast die we gekocht hebben gaat er natuurlijk niet tussen omdat wij dommerikken vergeten zijn dat er ook nog plintjes aan de muur hangen.
Ondertussen hebben we een prachtige oplossing verzonnen, die nog beter was dan we ooit konden denken: ons huis heeft een klein, onnuttig inkomhalleke, dat vanaf vandaag de speelberging geworden is. Het ventje gaat morgen de voordeur barricaderen met isolatiemateriaal, zodat het geen koud hoekje wordt. Vaarwel speelgoed in de living, leve een opgeruimd huis!
Volgend jaar staan hier verbouwingen op het programma, dan zal de kast een definitieve plaats krijgen, maar ondertussen ben ik heel tevreden van ons nieuwe meubelstuk. En het belangrijkste van al: onze meisjes vinden het reuze!

1 opmerking:

  1. hihi herkenbaar, hier ook al een kast gekocht uit de Ikea die uiteindelijk te breed was maar er ook wel een goede oplossing voor gevonden. Leuk hé als je huis zo opgeruimd is, ik word daar altijd heel erg vrolijk van in mijn hoofd.

    BeantwoordenVerwijderen