Het dessert, mijn favoriet deel van de hele menu. Een echte zoetebek ben ik. Aan een stuk chocola kan ik geen neen zeggen. Dat maakt ook dat ik gezegend ben met een aantal overtollige kilootjes. Omdat ik vrees dat ik het snoepen nooit ga kunnen laten, heb ik me er al lang bij neergelegd dat ik er nooit gestroomlijnd zal uitzien. Een toertje lopen is de perfecte manier om het zondigen af en toe door de vingers te zien. Onlangs bracht een collega de lekkerste taart ter wereld mee. Het recept werd hier al verschillende malen geprepareerd, en telkens met veel gejuich onthaald. Daarom wil ik het ook met jullie delen! Nodig: 500ml melk 60g maizena 250g boter 2 eieren 100g chocolade 2dozen madeira-koeken (lange vingers gaat ook maar kruimelt harder) 250g suiker Start: Meng de melk en de maizena, laat het koken en zorg dat het afkoelt. Voeg boter, suiker en de eierdooiers samen en klop dit tot room. Klop de room en de afgekoelde maizena-pap tot pud...
Tof!!!
BeantwoordenVerwijderenAnne
Tof zeg, en wat zit erin? Ben nogal nieuwsgierig van aard zie je!
BeantwoordenVerwijderenhe dat stofje ken ik :)
BeantwoordenVerwijderenen ja ik moest er maar 1 maken ;)
Leuk, het stofje ook :) Heel bekend hiero. Maar ook ik vraag me af wat zit er in?
BeantwoordenVerwijderenLeuk dat je mee doet aan mijn give-away!
Echt heel mooi! Is hier misschien een patroontje van te vinden op 't internet?
BeantwoordenVerwijderenheel mooi. Ik heb een naai-vraagje :-) Hoe krijg je je steken op die dikke stof van ikea recht? Ik heb het telkens voor op van die dikke interieurstof. De naald springt iedere keer links en rechts van de draad in de stof. Heb zelfs al een leer-naald geprobeerd! En die stoffen zijn zo ideaal voor tasjes...
BeantwoordenVerwijderenmooie blog ook trouwens!
Ik naai deze dingen met een machine van den Aldi, en dat beestje doet dat perfect zelf.
BeantwoordenVerwijderenMisschien kan een jeansnaald hulp bieden? Ik heb er zelf wel geen ervaring mee.