Doorgaan naar hoofdcontent

Lego Friends

Een tijdje geleden werden ook wij uitgenodigd om de nieuwe 'Lego voor meisjes' te gaan testen. Ideaal, want Lego is leuk, maar Lego is voor jongens: veel donkerblauw en wit, hoekige mannetjes en dito auto's.  Daarom dat wij onze toevlucht zochten tot Playmobil.
Tot nu dus, want nu bestaat er ook Lego in leuke kleurtjes, vergezeld van allerlei toffe accessoires, om te bouwen en te spelen. Jammer genoeg gooide het lot roet in het eten en konden we niet aanwezig zijn om de nieuwe Lego te testen. Spijtig, want het leek daar zo leuk. En ik had ook heel graag kennis gemaakt met de andere genodigden.
Gelukkig waren de mensen die dit organiseerden zo lief om ons een pakketje op te sturen. Ik liet het leveren op mijn werk. De leverancier was niet de enige die verwonderd opkeken. Ook mijn collega's waren supernieuwsgierig. Ik denk dat het de eerste keer was dat er ooit iemand een pak Lego moest gaan afgeven op een Spoedgevallendienst.
Niet alleen daar werd het pakje onthaald op veel ooh's en aahs. Ook thuis waren er twee in de wolken. De Playmobilmannekes werd aan de kant geschoven en onze nieuwe Legovriendinnen mochten in hun plaats op de speeltafel staan.


'Lego Friends' bestaat uit een assortiment dat opgebouwd is rond vijf meisjes die samen veel beleven in hun stad. Er werd veel aandacht geschonken aan alledaagse details, zodat meisjes zich naar hartelust kunnen uitleven.  Kijk maar naar dit lieve vogeltje, en naar die toffe bloemetjes en kleine insecten.Voor diegenen die nieuwsgierig zijn, er bestaat een echte website: http://friends.lego.com/en-us/Default.aspx, waarop heel wat te beleven valt. En er is al een pakketje vanaf 5.99 euro. Ideaal als kadootje voor een verjaardagsfeestje.

Noor en Ella zijn helemaal in de wolken. Ik zocht en vond nog een aantal aankoopbonnen van Dreamland en  liet mijn meisjes hun gangen gaan.
Wij zijn alleszins overtuigd. Als je mijn meisjes liet doen, stond hier het hele gamma al op tafel.

Reacties

  1. Héél erg leuk die meisjes lego. Ons meisje kreeg enkele doosjes voor haar verjaardag ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn dochter is er ook erg blij mee! Ze kreeg een setje met Pasen. Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat jullie dit opgestuurd hebben gekregen. Een pluim voor de organisatoren met een hart!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bommeke!

Het dessert, mijn favoriet deel van de hele menu. Een echte zoetebek ben ik. Aan een stuk chocola kan ik geen neen zeggen. Dat maakt ook dat ik gezegend ben met een aantal overtollige kilootjes. Omdat ik vrees dat ik het snoepen nooit ga kunnen laten, heb ik me er al lang bij neergelegd dat ik er nooit gestroomlijnd zal uitzien. Een toertje lopen is de perfecte manier om het zondigen af en toe door de vingers te zien. Onlangs bracht een collega de lekkerste taart ter wereld mee. Het recept werd hier al verschillende malen geprepareerd, en telkens met veel gejuich onthaald. Daarom wil ik het ook met jullie delen! Nodig: 500ml melk 60g maizena 250g boter 2 eieren 100g chocolade 2dozen madeira-koeken  (lange vingers gaat ook maar kruimelt harder) 250g suiker Start: Meng de melk en de maizena, laat het koken en zorg dat het afkoelt. Voeg boter, suiker en de eierdooiers samen en klop dit tot room. Klop de room en de afgekoelde maizena-pap tot pudding

Casa Lapino

Huisdieren, elk kind vraagt er wel eens naar. En soms kan mijn hart ook niet weerstaan aan een dosis schattigheid. Sinds het begin van de grote vakantie huppelen er vier knuffelkonijnen in onze tuin rond. Vraag me niet naar hun naam, kinderen en het kiezen van namen eindigt altijd in onzin, gewoon konijn dus. We zochten een plekje waar er zon en schaduw is, een plekje waar ze rustig kunnen schuilen en toch nog kunnen genieten van het buitenleven. En dat plekje is onder de enige boom die hier nog staat. Het tweedehandse kippenhok werd een konijnenhok en klaar. (of toch niet, ik vergat even de afsluiting, het poortje en de stapstenen rond het hok) Maak kennis met onze drie dames, één intussen-geen-mannetje meer en hun buitenverblijf. De diertjes zijn überschattig en handtam. Als je wil komen knuffelen, ben je steeds welkom!

Mabel en Babette, een perfect huwelijk!

Het bloggen staat hier op een laag pitje. Corona brengt hier wat rust in alle hobby's. Zo ook in het naaien. Ik geniet van de vrije momenten thuis, ik kan zelfs comfortabel om met mijn eigen getreuzel, nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen. Maar de nieuwe Fibremood gaf me terug een zetje. Ik twijfelde wat ik zou maken, er staat zoveel moois in de laatste editie. Omdat ik nog nooit eerder een broek met rits en gulp maakte, besloot ik deze kans te grijpen, ik daagde mezelf uit.  Stof werd gekozen, gewassen en ... bleef liggen. Het patroon werd meermaals bekeken, ik nam mijn maten, en twijfelde. Mijn gek lijf blijkt heupen te hebben in maat 40 en een taille in maat 44.  Echt he, ik ben geen appel, geen peer, maar een boulet! Iemand ooit al eens een broek gezien die naar boven toe breder wordt? Mijn hoofd snapt er nog steeds niks van.  Her en der werd er advies ingewonnen, maar de twijfel bleef. Dus werd het patroon aan de kant geschoven en maakte ik het me gemakkelijk. De broekplan