Het dessert, mijn favoriet deel van de hele menu. Een echte zoetebek ben ik. Aan een stuk chocola kan ik geen neen zeggen. Dat maakt ook dat ik gezegend ben met een aantal overtollige kilootjes. Omdat ik vrees dat ik het snoepen nooit ga kunnen laten, heb ik me er al lang bij neergelegd dat ik er nooit gestroomlijnd zal uitzien. Een toertje lopen is de perfecte manier om het zondigen af en toe door de vingers te zien. Onlangs bracht een collega de lekkerste taart ter wereld mee. Het recept werd hier al verschillende malen geprepareerd, en telkens met veel gejuich onthaald. Daarom wil ik het ook met jullie delen! Nodig: 500ml melk 60g maizena 250g boter 2 eieren 100g chocolade 2dozen madeira-koeken (lange vingers gaat ook maar kruimelt harder) 250g suiker Start: Meng de melk en de maizena, laat het koken en zorg dat het afkoelt. Voeg boter, suiker en de eierdooiers samen en klop dit tot room. Klop de room en de afgekoelde maizena-pap tot pud...
Da's een stuk waarop je heel fier mag zijn!
BeantwoordenVerwijderenPrachtig!
BeantwoordenVerwijderenWow, dit is werkelijk fantastisch! Ik ben jaloers!
BeantwoordenVerwijderenKnap! En wat een mooie kleur blauw!
BeantwoordenVerwijderenmooi kleur!
BeantwoordenVerwijderenOoooh, ik wou die stof ook, maar had het uitgesteld tot de laatste stoffenverkoop om ze met korting te kunnen kopen, maar helaas, ze was toen (natuurlijk!) al uitverkocht!
BeantwoordenVerwijderenVolgende winter... ;)
ferm, ferm! Een jas voorwaar, respect!
BeantwoordenVerwijderenGij moogt volgend jaar een jas voor mij maken!
BeantwoordenVerwijderenIk ben 'm beu, maar voor jou mag de winter precies nog lang duren.
BeantwoordenVerwijderen