Het dessert, mijn favoriet deel van de hele menu. Een echte zoetebek ben ik. Aan een stuk chocola kan ik geen neen zeggen. Dat maakt ook dat ik gezegend ben met een aantal overtollige kilootjes. Omdat ik vrees dat ik het snoepen nooit ga kunnen laten, heb ik me er al lang bij neergelegd dat ik er nooit gestroomlijnd zal uitzien. Een toertje lopen is de perfecte manier om het zondigen af en toe door de vingers te zien. Onlangs bracht een collega de lekkerste taart ter wereld mee. Het recept werd hier al verschillende malen geprepareerd, en telkens met veel gejuich onthaald. Daarom wil ik het ook met jullie delen! Nodig: 500ml melk 60g maizena 250g boter 2 eieren 100g chocolade 2dozen madeira-koeken (lange vingers gaat ook maar kruimelt harder) 250g suiker Start: Meng de melk en de maizena, laat het koken en zorg dat het afkoelt. Voeg boter, suiker en de eierdooiers samen en klop dit tot room. Klop de room en de afgekoelde maizena-pap tot pud...
Hoi Hanne, de rendiertjes zijn gisteren bij mij aangekomen :)
BeantwoordenVerwijderenMaandag gaat de retourenvelop weer jouw kant op.
Groetjes, Janina
Elke dag zaterdag
Wat een lieve Rudolfjes!
BeantwoordenVerwijderenHayHay!
BeantwoordenVerwijderenHeeeeeeeeel erg bedankt voor je super leuke rendiertje!
Wat heb je dat prachtig en met veel liefde gemaakt!
Ook de gehaakte ster is erg leuk!
Bedankt en het krijgt een mooi plekje hier :-)
Liefs Danielle
ahappymess.blogspot.nl
Hee Hanne, Super bedankt voor je leuke rendiertje van vilt! Wat een werk heb je er van gemaakt, echt super super leuk! Hij hangt heel mooi in mijn kerstboom.
BeantwoordenVerwijderen