vrijdag 1 januari 2016

10 in 2015

Vorig jaar kreeg ik een stokje, dit jaar gebruik ik geen stokje, maar maak ik een traditie. Ik grasduinde door mijn foto's en doe mijn best om de tien leukste momenten van vorig jaar voor jullie in beeld te brengen.

Zusterliefde, quality-time, even stilstaan en genieten, een rustmoment in ons drukke leven, ... Meer dan eens besefte ik het afgelopen jaar dat ik het beu ben om steeds drukdrukdruk bezig te zijn. Hopelijk kunnen we in 2016 regelmatig energie opdoen tijdens zulke pauzes.Een plaats waar ik afgelopen jaar regelmatig vertoefde, de vaste repetitieplaats van Poppy Flower, steeds ontvangen worden met open armen, genieten van lekker eten en natuurlijk het maken van muziek, bij Camille thuis is het heerlijk thuiskomen.De jongste dochter, steeds een zonnetje in huis, gekend om haar Afrikaans ritme van leven en soms een beetje jaloers op haar traagheid. Deze foto werd genomen tijdens onze reis naar het Eifelgebergte afgelopen zomer, een reis waar we ons allemaal dat Afrikaanse ritme aannamen en genoten van natuur en elkaar.  
Het Freedomfestival in Kleine Brogel, een plaatselijke weide, gevuld met leuke mensen en een podium. Kleinschalig en gezellig. Meer van dat in 2016Onze kersenboom in de tuin, die elk jaar geweldig mooi in bloei staat. Deze foto werd genomen toen ik thuiskwam van de nacht, en iedereen nog vredig lag te slapen. Om niemand wakker te maken, ging ik binnen een boekje halen en placeerde me onder de boom om te genieten van zijn pracht.De oudste dochter die gekend staat om haar spontaniteit en enthousiasme. Met haar beleven we regelmatig gekke fratsen. Deze foto werd genomen op het Stripfestival in Middelkerke afgelopen zomer.
Een zeldzaam familieportret, omdat ik meestal diegene ben die de camera draagt. En ik smelt van de handjes die de dochters elkaar geven, helemaal niet geposeerd, gewoon spontane zusjes.Neefjes en nichtjes, een zotte bende op het jubileum van hun grootouders/mijn schoonouders. Ondanks het leeftijdsverschil met mijn meisjes weten ze elkaar toch steeds te boeien.


De tweejaarlijkse Halloweentocht in het dorp is gewoon hilarisch. Dit jaar maakte de oudste dochter haar acteerdebuut. Ze speelde samen met manlief Dr. Acula en zijn schone jonkvrouwe en imponeerde heel het dorp met haar gegil.Groepsfoto van The Searching samen met The Godfathers na een optreden. Mijn muzikale verleden beleeft zijn tweede jeugd en ik kan er alleen maar van genieten.

Ik wens iedereen het beste voor 2016 en hoop dat het nieuwe jaar evenveel rustpunten als muzikale hoogtes als zonnestraal brengt.

4 opmerkingen: