woensdag 11 juli 2018

Zomerjurk op vraag

Geen groot nieuws, hier ten huize. De zomer is in het land, werken en vrije tijd worden afgewisseld. De meisjes vragen dan wel niet zoveel aandacht, maar mijn naaien staat op een laag pitje. Inspiratie genoeg, dat is het probleem niet. En zeker niet als we de Linkparty van Fibremood bekijken.

Ik plande een jurk voor mezelf, maar wegens een maatprobleempje (waaraan gewerkt wordt) raakte deze niet tijdig klaar voor de Linkparty.
Wat er vorige week wel onder mijn machine uit rolde, is een jurk voor Ella. Een oud patroontje en een oude stof, niet zo heel waauw, maar wel net wat Ella voor ogen had.
Een gelukkig kind, en dus ook een gelukkige moeder.

 

Foto's werden genomen in de 'in aanleg zijnde' tuin, waar momenteel enkel onkruid groeit. Hopelijk kan ik binnenkort mooiere foto's laten zien.
Deze blogpost is mijn bijdrage aan Linkparty 2 van Fibremood.

Patroon: Zelfgemaakte kleertjes 3
Stof: uit de voorraad

Stof 2018: 12 in, 34 uit


1 opmerking:

  1. Hier was het "ik heb geen zin om NU te bloggen" want er was een jurk en er waren foto's ;). Maar hé, dat doet er allemaal niet zoveel toe. Net zoals of het 'nieuwe' stof is of een nieuw patroon. Ik zie een heerlijk zomerjurkje en een contente ontvanger, missie méér dan geslaagd, me dunkt.
    - oh, en dat ik benieuwd ben naar dat opgeloste maatprobleem en zo, dat ook ;) -

    BeantwoordenVerwijderen