Doorgaan naar hoofdcontent

Give away!

Huis Zes trakteert.

Deze gloednieuwe webshop heeft een  uit'gebreid'  (hahaha, heb je hem?) assortiment. Hippe materialen voor groot en klein, om te breien, haken en borduren, handige en leuke accessoires die je nergens in de buurt kan vinden, Huis Zes tovert ze op je scherm.
Het was een tijd geleden dat ik met wol heb gewerkt, Huis Zes deed me weer dromen en sinds enkele weken ben ik aan het haken geslagen. Binnenkort meer daarover.
Ik kreeg de hartjespompommaker (waauw, veel punten bij Scrabble) in mijn bezit en nog diezelfde avond verschenen hier hartjes in het interieur. Daags nadien probeerden de dochters hetzelfde te doen, en met enige hulp slaagden zij erin om mooie hartjes tevoorschijn te toveren.
 
 
Diezelfde hartjespompommaker kan de jouwe worden. Wat je hiervoor moet doen? Je bent/wordt volger van mijn blog, je liked Huis Zes op Facebook en laat hier een berichtje achter. Volgende maandag, 16 september, om 22u wordt de winnaar bekend gemaakt.

Reacties

 1. Dat is leuk, ik wist niet dat het bestond hartjespompommaker...
  Ik maak graag een kansje.
  Ben ik de eerste die reageert? Dat zal niet waar zijn, zo'n leuke give away. Ik zal reclame maken op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zalig. Dit is lang geleden. Doe heel graag mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had de pompommaker al vaker gezien maarwist niet dat ze zò
  mooi worden, 'k moet binnenkort allemaal hartjes gebruiken voor
  versieren dus ik doe ook erg graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mo seg dat is leuk,mijn dochters zouden dat dus super vinden.Ik ook ,maar sttt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O zo leuk! Ik doe graag mee! Een ideale activiteit met de kids :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa ik heb eindelijk de veiligheidsoogjes gevonden die ik zocht en al besteld!! Leuke ontdekking!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo tof om met m'n meisje te doen :) En met die fluoroze wol die ze in de Action heeft gekozen, maar waar ik niks mee aan kan (ik brei niet graag). Helaas heb ik geen FB, dus kan niet 'liken', maar ik volg je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk, leuk. Tof om eens met valentijn bijvoorbeeld de zaak helemaal te versieren. Ik doe mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super give-away, count me in, zo'n leuke pomponmaker kan ik altijd wel gebruiken! heb onlangs huiszes ontdekt en direct een bestelling geplaatst...super webwinkel met een toffe madam!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Allee vooruit! Ik doe mee! Ik ben al langer volger van je blog en liken doe ik seffens si. Pomponmaker kan je altijd gebruiken al is het om te knutselen en frutselen met kleindochter. En de creatieve bezielster van HuisZes die kennen we al heeeel lang. Succes allebei!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allee vooruit! Ik doe mee! Ik ben al langer volger van je blog en liken doe ik seffens si. Pomponmaker kan je altijd gebruiken al is het om te knutselen en frutselen met kleindochter. En de creatieve bezielster van HuisZes die kennen we al heeeel lang. Succes allebei!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke pompoenmaker! Ik wil wel een kansje wagen! Heb geen FB maar ben wel volger van je!
  Groetjes. Steveline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. cool! en in de buurt! alleen werkt de webpagina niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ondertussen werkt de webpagina terug en begin ik ook te zwichten om een en ander aan mijn haak te slaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik volg!

  http://mamadammeke.blogspot.be/2013/09/cameo-silhouette-give-away.html Ik heb ook een give away lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Volgertje was ik al, blijkbaar nu niet meer, dus dat weer even rechtgezet ;)
  Liken kan ik niet, wegens geen Facebook.
  En laten weten hoe graag ik zou meedoen: hééééééééééél graag !
  Mijn oudste dochter zit namelijk in de pompommetjesfase. Dus zou die hartjespompommaker haar zeker ook bevallen. (Ik wist niet eens dat dat bestond in hartjesvorm)
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. is de winnaar ondertussen al bekend?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bommeke!

Het dessert, mijn favoriet deel van de hele menu. Een echte zoetebek ben ik. Aan een stuk chocola kan ik geen neen zeggen. Dat maakt ook dat ik gezegend ben met een aantal overtollige kilootjes. Omdat ik vrees dat ik het snoepen nooit ga kunnen laten, heb ik me er al lang bij neergelegd dat ik er nooit gestroomlijnd zal uitzien. Een toertje lopen is de perfecte manier om het zondigen af en toe door de vingers te zien. Onlangs bracht een collega de lekkerste taart ter wereld mee. Het recept werd hier al verschillende malen geprepareerd, en telkens met veel gejuich onthaald. Daarom wil ik het ook met jullie delen! Nodig: 500ml melk 60g maizena 250g boter 2 eieren 100g chocolade 2dozen madeira-koeken  (lange vingers gaat ook maar kruimelt harder) 250g suiker Start: Meng de melk en de maizena, laat het koken en zorg dat het afkoelt. Voeg boter, suiker en de eierdooiers samen en klop dit tot room. Klop de room en de afgekoelde maizena-pap tot pudding

Casa Lapino

Huisdieren, elk kind vraagt er wel eens naar. En soms kan mijn hart ook niet weerstaan aan een dosis schattigheid. Sinds het begin van de grote vakantie huppelen er vier knuffelkonijnen in onze tuin rond. Vraag me niet naar hun naam, kinderen en het kiezen van namen eindigt altijd in onzin, gewoon konijn dus. We zochten een plekje waar er zon en schaduw is, een plekje waar ze rustig kunnen schuilen en toch nog kunnen genieten van het buitenleven. En dat plekje is onder de enige boom die hier nog staat. Het tweedehandse kippenhok werd een konijnenhok en klaar. (of toch niet, ik vergat even de afsluiting, het poortje en de stapstenen rond het hok) Maak kennis met onze drie dames, één intussen-geen-mannetje meer en hun buitenverblijf. De diertjes zijn überschattig en handtam. Als je wil komen knuffelen, ben je steeds welkom!

Tilda

 De 20ste linkparty van Fibremood deed me het stof van mijn naaimachine blazen. Na een welverdiende zomervakantie leek het me de ideale moment om na te denken over mijn herfst- en wintercollectie.  Tilda sprong me meteen in het oog.  Sober, korte mouwen, een mooie platte kraag, op mijn lijf geschreven. Ik schoof het patroon even aan de kant, want jurken worden niet zoveel gedragen. En er staat nog veel ander moois in de laatste nieuwe Fibremood.  Toch bleef Tilda door mijn hoofd spoken, dus maakte ik niet de jurkversie, maar kortte deze in tot een blouse.  Zoals we gewoon zijn van Fibremood, zit het patroon als gegoten. Het inkorten van de mouw is de enige aanpassing die ik deed. Veel meer valt er niet te vertellen over Tilda, valt het op dat ik tevreden ben met mijn creatie? Patroon: Tilda uit Fibremood 16 Stof: uit eigen voorraad Stoffenstand 2021: 31 in, 26 uit