Doorgaan naar hoofdcontent

Wat ik leerde op de Big Blogameetup

- dat Soetmin een supertalent is in organiseren, bedankt voor de hele avond
- dat ik meer dan 4 cupcakes kan opeten (en er nog meenam naar huis voor de dochters, roze natuurlijk, die 's ochtends als ontbijt naar binnen gingen) nadat ik al drie enorm lekkere bagels binnengestoken had.
- dat Eva, ondanks haar jonge leeftijd, een natuurtalent is, waauw voor die jurk.
- waar de mooie krullen van Liv en Zanne vandaag komen
- Griet veel groter is dan ik dacht, en dat één van haar dochters enorm op haar lijkt.
- dat Karen nog toffer is dan die mooie stempels die ze maakt
- dat baby's enorm schattig zijn
- dat ik, moest ik dichterbij wonen, wel meer in de Wasbar zou vertoeven, dat is pas huishouden in stijl
- dat Liesellove heel mooie stofjes bijhad
- dat Herman wel héél veel van bloggen afweet
- dat goodiebags de max zijn, dank u wel, lieve sponsors
- dat ik gezond jaloers ben op mensen die gewoon rechtstaan, zich voorstellen en gezellig een praatje maken met elkaar. Lag het aan de nachtshiften die nog in mijn lijf zaten, aan de drukke ochtend, ... geen idee, maar ik geraakte precies niet van mijn stoel.

Genoeg met superlatieven gegooid.
Ondanks mijn iets mindere sociale bui:  Het was echt gezellig, ik hoop van harte dat er een vervolg aankomt.
En dan zorg ik dat ik uitgeslapen ben en met iedereen een praatje maak.

Deelnemers, meer blogpost en bijhorende foto's zijn te vinden op http://vernedejonghe.blogspot.be/p/blogameetup.html

Reacties

 1. Merci voor de complimenten! Het was plezant om eventjes met u te babbelen, het voordeel van "gewoon rechtstaan en klapkes doen" is dat ik wel ongeveer iedereen gesproken heb ;-) En als je nog eens op Leuven-bezoek komt zak ik met plezier mee af naar de Werf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken het gevoel! Ik geraakte ook niet echt van mijn stoel, of jawel, om Flor achteraan te gaan.
  Volgende keer beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik vond het ook super! En geraakte ook niet van mijn stoel, maar toch met veel mensen gebabbeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook veel geleerd die avond, o.a. een avond heeft echt veel te weinig uren om met 70 vrouwen een klapke te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dat wij elkaar niet gesproken hebben! Shame on me!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond dat een grappige opmerking van jou. En het gaat over Emma. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, maar de drukke ochtend was meer dan geslaagd ook! Nog eens merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hannaflorence0@gmail.com14 maart 2014 om 11:52

  Hallo,
  jouw blog is heel tof. Het is mogelijk jouw email adress hebben?
  Groetjes,
  Florence

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgende keer een keet die niet om 22u sluit!
  Dan tetteren we een kot in de nacht!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Misschien kan er voor de volgende keer iets bedacht worden waardoor je sowieso met iedereen efkes kan babbelen. Als het aantal deelnemers dan niet teveel buiten zijn voegen treedt.
  Ik vond het ook een zeer geslaagde avond. Leuk dat je ook uit de Kempen komt, ik ben er eentje van net over de grens (Limburg).

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bommeke!

Het dessert, mijn favoriet deel van de hele menu. Een echte zoetebek ben ik. Aan een stuk chocola kan ik geen neen zeggen. Dat maakt ook dat ik gezegend ben met een aantal overtollige kilootjes. Omdat ik vrees dat ik het snoepen nooit ga kunnen laten, heb ik me er al lang bij neergelegd dat ik er nooit gestroomlijnd zal uitzien. Een toertje lopen is de perfecte manier om het zondigen af en toe door de vingers te zien. Onlangs bracht een collega de lekkerste taart ter wereld mee. Het recept werd hier al verschillende malen geprepareerd, en telkens met veel gejuich onthaald. Daarom wil ik het ook met jullie delen! Nodig: 500ml melk 60g maizena 250g boter 2 eieren 100g chocolade 2dozen madeira-koeken  (lange vingers gaat ook maar kruimelt harder) 250g suiker Start: Meng de melk en de maizena, laat het koken en zorg dat het afkoelt. Voeg boter, suiker en de eierdooiers samen en klop dit tot room. Klop de room en de afgekoelde maizena-pap tot pudding

Casa Lapino

Huisdieren, elk kind vraagt er wel eens naar. En soms kan mijn hart ook niet weerstaan aan een dosis schattigheid. Sinds het begin van de grote vakantie huppelen er vier knuffelkonijnen in onze tuin rond. Vraag me niet naar hun naam, kinderen en het kiezen van namen eindigt altijd in onzin, gewoon konijn dus. We zochten een plekje waar er zon en schaduw is, een plekje waar ze rustig kunnen schuilen en toch nog kunnen genieten van het buitenleven. En dat plekje is onder de enige boom die hier nog staat. Het tweedehandse kippenhok werd een konijnenhok en klaar. (of toch niet, ik vergat even de afsluiting, het poortje en de stapstenen rond het hok) Maak kennis met onze drie dames, één intussen-geen-mannetje meer en hun buitenverblijf. De diertjes zijn überschattig en handtam. Als je wil komen knuffelen, ben je steeds welkom!

Mabel en Babette, een perfect huwelijk!

Het bloggen staat hier op een laag pitje. Corona brengt hier wat rust in alle hobby's. Zo ook in het naaien. Ik geniet van de vrije momenten thuis, ik kan zelfs comfortabel om met mijn eigen getreuzel, nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen. Maar de nieuwe Fibremood gaf me terug een zetje. Ik twijfelde wat ik zou maken, er staat zoveel moois in de laatste editie. Omdat ik nog nooit eerder een broek met rits en gulp maakte, besloot ik deze kans te grijpen, ik daagde mezelf uit.  Stof werd gekozen, gewassen en ... bleef liggen. Het patroon werd meermaals bekeken, ik nam mijn maten, en twijfelde. Mijn gek lijf blijkt heupen te hebben in maat 40 en een taille in maat 44.  Echt he, ik ben geen appel, geen peer, maar een boulet! Iemand ooit al eens een broek gezien die naar boven toe breder wordt? Mijn hoofd snapt er nog steeds niks van.  Her en der werd er advies ingewonnen, maar de twijfel bleef. Dus werd het patroon aan de kant geschoven en maakte ik het me gemakkelijk. De broekplan