Het dessert, mijn favoriet deel van de hele menu. Een echte zoetebek ben ik. Aan een stuk chocola kan ik geen neen zeggen. Dat maakt ook dat ik gezegend ben met een aantal overtollige kilootjes. Omdat ik vrees dat ik het snoepen nooit ga kunnen laten, heb ik me er al lang bij neergelegd dat ik er nooit gestroomlijnd zal uitzien. Een toertje lopen is de perfecte manier om het zondigen af en toe door de vingers te zien. Onlangs bracht een collega de lekkerste taart ter wereld mee. Het recept werd hier al verschillende malen geprepareerd, en telkens met veel gejuich onthaald. Daarom wil ik het ook met jullie delen! Nodig: 500ml melk 60g maizena 250g boter 2 eieren 100g chocolade 2dozen madeira-koeken (lange vingers gaat ook maar kruimelt harder) 250g suiker Start: Meng de melk en de maizena, laat het koken en zorg dat het afkoelt. Voeg boter, suiker en de eierdooiers samen en klop dit tot room. Klop de room en de afgekoelde maizena-pap tot pud...
heb je wilgentakken gebruikt?
BeantwoordenVerwijderenJa, wilgentakken van 2.5m hoog!
VerwijderenAls je nog wat takken over hebt, kan je er ook wat tussen weven, dan is het in het begin niet zo kaal. Veel plezier alvast!
BeantwoordenVerwijderenDeze week ga ik nog takken oppikken en dan gaan we beginnen vullen!
Verwijderensuper hé, staat ook nog op onze planning :) (allez volgend jaar dan hé)
BeantwoordenVerwijderenOh, wat spannend :-)
BeantwoordenVerwijderenMooie foto! Nu nog een laadbak voor de gocar, een snelheidsmeter, een sirene en wimpel en het plaatje is compleet! :)
BeantwoordenVerwijderenHad geen zin om een tent te maken voor in huis zoals we al heel vaak zagen paseren in blogland dus stelde aan manlief voor als we door de verbouwingen zijn, er eentje buiten te maken zoals jij nu ook heb staan,
BeantwoordenVerwijderennog veel geduld,
dan nog veel plezier gewenst,
zus 3