donderdag 9 april 2015

Stilte en Storm!


 Jawel, het is hier stil. En niet alleen op de blog. 

Ik hol de laatste weken de kalender achterna. Lessen die nog moeten voorbereid worden de avond voordien, last-minute paaseitjes, baby's die geboren worden, waarvoor de kadootjesstof bovenop de stapel ligt, maar niet verder geraakt, manden strijk, waar alleen het hoogstnodige uitgevist wordt, tussendoor eten maken, kinders van hot naar haar voeren, .... En dan blokkeer ik. Hersenen die overuren draaien, gedachten die niet meer stoppen, en ik geraak geen meter vooruit.

Mijn hoofd zit vol, vol met dingen die ik nog moet en wil doen, maar de dagen zijn te kort, uren lijken minuten en de tijd vliegt voorbij nog voor ik met mijn ogen geknipperd heb. 
Nog één dagje werken en ik heb een weekje verlof. Verlof dat gaat gebruikt worden om mijn huishouden weer op gang te trekken, kamer voor kamer te poetsen en lijstjes te maken van dingen die nog moeten gebeuren, in de hoop zo een beetje structuur in mijn hoofd te brengen, zodat de storm gaat liggen, ik weer rustig kan ademen en energie vind om dingen af te werken.9 opmerkingen:

 1. Je beschrijving in de rechterbalk klopt dus helemaal. :-) Probeer ook wat te genieten van je vakantie, zou ik zeggen. Al komt dat misschien vanzelf eens de storm is gaan liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maak jij maar rustig terug stilte van de storm, ik heb geduld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op tijd op de pauze knop drukken hoor! Probeer toch wat te genieten van je verlof!
  Liefs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh. Ik hoop echt dat je ook de tijd neemt om 1 dag helemaal en absoluut niets te doen. En daarvan te genieten. Dat helpt mij meestal meer dan de hele tijd achter mezelf aan te hollen. Ik wens je gigantisch veel windstilte volgende week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes Hanne, en neem ook wat tijd voor 'niks'. En lijstjes maken werkt voor mij super: het doorstrepen geeft altijd moed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verlof in 't vooruitzicht...Dat is het belangrijkste!! Ik moet nog 5 weken wachten. En in de tussentijd...goeie moed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een herkenbaar gevoel, dus ik hoop mee voor u dat de storm kort maar krachtig is en dan is er RUST :-)
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes en rust ook af en toe maar is gewoon. Ga in het zonnetje zitten en denk even aan niets

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor je het weet lig je weer te genieten aan de Miramar!

  BeantwoordenVerwijderen