Doorgaan naar hoofdcontent

Een kadootje!

Vandaag vonden we in de brievenbus een pakje. Neen, geen Secret Santa (ik ben nog nieuw in de blogwereld en was te laat om me in te schrijven, spijtig genoeg), maar wel de give-away die ik gewonnen had van volgende leuke madam: venividivixi.wordpress.com.
Uit de enveloppe kwam een leuk zakje en ondanks dat ik eigenlijk een troostprijs gewonnen had, zaten er niet minder dan drie stempels in het zakje.
Leuk, leuk, leuk, zo was het hier dus toch wel een dik kwartier stilletjes in huis: met ons drietjes zaten we elk te stempelen.Onze meisjes zijn in de wolken met hun persoonlijke stempel. En ik ook met die van mij (die helemaal geweldig is). Nen dikke merci voor de weggeefster.

Reacties

 1. wat leuk, ik dacht al dat ik dat zakje van ergens kende :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een troostprijs zeg, mooie stempels!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hé! Ik heb gisteren mijn stempel én ongelooflijk mooi tasje/zakje/... ontvangen van vixi. 'k Heb nog geen tijd gehad om er foto's van te maken. Maar één van de volgende dagen kan je de foto's bij mij komen bewonderen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ik denk dat op die manier ook veel mensen je blog ontdekt hebben :-) (ikke toch alvast)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke stempels heb je gekregen!

  Geen zorgen, volgend jaar is er alweer een nieuwe versie van de Secret Santa, tegen dan zal je het wel al ergens gelezen hebben zeker? ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bommeke!

Het dessert, mijn favoriet deel van de hele menu. Een echte zoetebek ben ik. Aan een stuk chocola kan ik geen neen zeggen. Dat maakt ook dat ik gezegend ben met een aantal overtollige kilootjes. Omdat ik vrees dat ik het snoepen nooit ga kunnen laten, heb ik me er al lang bij neergelegd dat ik er nooit gestroomlijnd zal uitzien. Een toertje lopen is de perfecte manier om het zondigen af en toe door de vingers te zien. Onlangs bracht een collega de lekkerste taart ter wereld mee. Het recept werd hier al verschillende malen geprepareerd, en telkens met veel gejuich onthaald. Daarom wil ik het ook met jullie delen! Nodig: 500ml melk 60g maizena 250g boter 2 eieren 100g chocolade 2dozen madeira-koeken  (lange vingers gaat ook maar kruimelt harder) 250g suiker Start: Meng de melk en de maizena, laat het koken en zorg dat het afkoelt. Voeg boter, suiker en de eierdooiers samen en klop dit tot room. Klop de room en de afgekoelde maizena-pap tot pudding

Casa Lapino

Huisdieren, elk kind vraagt er wel eens naar. En soms kan mijn hart ook niet weerstaan aan een dosis schattigheid. Sinds het begin van de grote vakantie huppelen er vier knuffelkonijnen in onze tuin rond. Vraag me niet naar hun naam, kinderen en het kiezen van namen eindigt altijd in onzin, gewoon konijn dus. We zochten een plekje waar er zon en schaduw is, een plekje waar ze rustig kunnen schuilen en toch nog kunnen genieten van het buitenleven. En dat plekje is onder de enige boom die hier nog staat. Het tweedehandse kippenhok werd een konijnenhok en klaar. (of toch niet, ik vergat even de afsluiting, het poortje en de stapstenen rond het hok) Maak kennis met onze drie dames, één intussen-geen-mannetje meer en hun buitenverblijf. De diertjes zijn überschattig en handtam. Als je wil komen knuffelen, ben je steeds welkom!

Into Hazel

De derde editie van FibreMood is er, en wat voor ééntje.  Het is een editie op mijn lijf geschreven. Wat een prachtige patronen, er zal hier nog wat genaaid worden, komende weken! Om jullie te doen meegenieten, maakte ik in voorproef al de Hazel. Oorspronkelijk plande ik een versie voor de oudste dochter, maar een blik in haar kleerkast leerde me dat daar niet echt nood aan was. Het werd een sportieve lange vest, met rits en kap voor mezelf dus. Omdat ik niet zo sportief ben (aheum, understatement of the year), koos ik voor scuba crèpe in plaats van joggingstof. En dat heb ik me niet beklaagd. Wat een zaligheid om te dragen. Ik moest wat puzzelen om alles uit de stof te krijgen, ik volgde niet de aanbevolen hoeveelheid stof, maar hé, het lukte net! Het maakproces verliep supervlot. Ik voegde enkel een voering voor de kap toe om mijn beige overlockgaren te camoufleren. Ik kijk nu al uit naar de lente, zodat ik mijn winterjas kan inruilen voor mijn Hazel. Patroon: Haze