maandag 29 augustus 2016

Weggever!

Ik mag twee mensen onder jullie gelukkig maken. La Maison Victor stelde een patroon ter beschikking, en ik dook zelf nog in mijn voorraadkast om een ongebruikt patroon boven te halen. Speciaal voor jullie.


Wat moeten jullie doen? Volger zijn/worden van mijn blog, een keuze maken tussen de twee patronen en een reactie achterlaten met daarin het ultieme patroon voor mensen die niet de ideale maten hebben.
Donderdag 1 september maak ik de winnaars bekend. Het blijft nog even nazomeren, dus de patronen kunnen nog dienst doen voor een leuke nazomer!

6 opmerkingen:

 1. Zo leuk Hanne!
  Ik ga voor de Sunny pants, ik zag er al zo veel verschijnen dat ik nu eindelijk zelf eentje in de kast wil ;-).
  Het patroon dat ik zou aanraden voor niet ideale maatjes is de Lora jurk uit La Maison Victor, ik zag ze al in alle maten en kleuren en echt iedereen staat ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe actie! Omdat ik de sunny pants eerder al maakte, zou ik voor de Breeze jurk gaan. De Chloe jas is een model dat iedereen mooi staat, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! Ik waag graag mee mijn kans voor de sunny pants.
  Een mooi patroon op maat vind ik de Vivienne dress van See you at Six. Dit patroon wordt gratis op jouw eigen maten gegenereerd en zit daarom steeds als gegoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik waag mijn kans ook voor de sunny pants ;-). Een fijn patroon voor nu is de Hanna, al moet je daar ook goed nameten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De sunny pants maakte ik reeds een aantal keren, maar de breeze nog nooit ;) Het ultieme patroon bestaat niet zomaar vrees ik, of het is idd een jasje dat je gewoon open laat hangen. Goed nameten en de verschillende maten combineren tot je het patroon aangepast hebt naar jouw lichaam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, ik doe graag mee... Ben benieuwd naar de Sunny pants, de enige LMV die ik niet heb...
  Verder teken iik mijn patronen meestal zelf of pas ze aan naar mijn maten.... Pas namelijk zelden in standaard patroon... Hoe wijder de pasvorm, hoe makkelijker het wordt... šŸ˜œ

  BeantwoordenVerwijderen