zaterdag 14 april 2018

Een beetje perfect

Ken je dat? Je wandelt door de winkel op zoek naar stof voor een blouse, en ineens ligt daar een rol nickyvelours te blinken. Je gaat voorbij, draait om, kan je niet bedwingen om te voelen en ... je bent verkocht. Meer nog, je kan niet wachten om te beginnen knippen.
Dit overkwam mij vorige week tijdens mijn bezoek aan De Stoffenstraat.

Een kinderloze verlofdag en de perfecte stof zijn een paar ingrediënten voor een perfecte dag. 
Ik viste mijn patroon van de Berlin Beat uit de kast. Omdat de paspelzakken van de Moiano zo geweldig schoon zijn, zocht ik ook die werkbeschrijving op. En net op dat moment kwam Isabel met een perfecte bombervoeringtuto op de proppen. Drie toppers in mijn kledingstuk.


Zien jullie de bomber daar hangen? In realiteit ziet de bomber er even perfect uit als in mijn gedachten.
De kleuren van de boordstof matchen perfect met de print, de paspelzakjes zijn een onopvallend detail, maar maken het toch af. En de voering zorgt voor een echt jasjesgevoel. Tot daar mijn perfecte dag.


Een pasbeurt later stond ik teleurgesteld voor de spiegel. De kleur staat me niet. Ligt het aan het grijs, aan de print, aan de roestkleurige boordband? Geen idee, het is geen match in ieder geval.

Intussen kreeg de bomber een nieuwe eigenaar, ééntje waar hij perfect voor past, waarbij de kleuren stralen. Dus toch nog een beetje perfect!


5 opmerkingen:

 1. Wat een geluk dat je een nieuwe eigenaar vond , want de bomber ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schoon exemplaar! En dikke chance voor de nieuwe eigenaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi jasje en super jammer dat hij niet bij je paste, maar ik ben blij voor jou dat hij toch een nieuwe eigenaar vond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat hij je niet stond, hij is prachtig! De nieuwe eigenaar heeft geluk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh jammer voor je dat de kleuren van de toffe bomber niet bij je passen.Maar elk nadeel heeft een voordeel,in dit geval is de nieuwe eigenares super content van deze fleurige bomber!

  BeantwoordenVerwijderen